Må bättre i höst

Att må bra är något som de flesta (om inte alla) strävar efter. Man vill må bra, leva länge och vara lycklig. Men hur ska man göra för att lyckas med detta? Det är så klart individuellt men vi ska komma med några förslag på detta idag. 

Först och främst är det viktigt att du har förutsättningarna för att må bra. Om du dras med skador eller andra problem är det viktigt att du gör någonting åt detta. Att gå till en naprapat eller liknande kan göra underverk för dig. Bor du i Stockholm finns det en väldigt bra på Södermalm, men nästan oavsett var du bor så kan det vara bra att leta reda på din lokala naprapat. Din kropp förtjänar det.

När din kropp är hel och känns bra är nästa steg att komma igång med träningen. Du blir piggare, sover bättre och kommer överlag må bättre. Se till att du hittar en träningsform som passar dig och som gör att du kommer fortsätta träna även efter en viss tid.

Om du har svårt att motivera dig kan det vara en god idé att skaffa en träningskompis. Ni kan då sporra varandra och på så sätt få en flygande start på träningen.

Det är också viktigt att du äter ordentligt. Försök undvika skräpmat i alltför stor utsträckning och ät istället mer nyttig mat. Speciellt om du också tränar så är det viktigt att äta rätt så din kropp får ”byggmaterial” att bygga muskler med. Lycka till med höstträningen.