Smaskigt helgtips

I skrivande stund så är det fredag eftermiddag och då brukar man ju säga ”full fart mot helgen”, vilket för oss som har förmånen att vara lediga på helgerna innebär några dagars ledighet och avslappning.

Delikatesser

Det kan också innebära att man tillåter sig själva att lyxa till det lite extra med lite godare mat än den man äter på vardagen. Man kanske slår till med någon god ost- eller charkprodukt exempelvis – som vi skrivit om i artikeln ”För finsmakaren”.

Och det är faktiskt ett liknande tips vi tänkte oss ge inför helgen, ett tips som faktiskt kan passa för olika syften, endera för sina egna syften, men även som en bra present – det är ju nämligen farsdag på söndag och gissningsvis så är det inte bara en av er läsare som ännu inte kommit på något som inte är en slips, ett par skinnvantar eller ett rakningskit till far. Därför så tänkte vi då berätta om ett smart presentkort på delikatesser som företaget Noblecard säljer. Dom har fyra olika delikatesspaket som vi ska berätta lite kort om.

  • Korvlådan – Korvlådan innehåller som det låter korv av olika slag och i huvudsak så är det salamikorv tillverkad i Sverige som ingår i denna låda. Det ingår även ostsnacks i denna låda.
  • Lilla Gourmetlådan – Denna lilla skattkista innehåller godsaker som är influerade av medelhavsmat och du får med bland annat Pestorosso, Serranoskinka och Bruchetta.
  • Medelhavsbuffé – Medelhavsbuffén innehåller som du förstår också den sådant som kommer från områdena kring medelhavet. Olika typer av pesto, salami, pasta och lagrad balsamvinäger är några av ingredienserna i buffén.
  • Stora publådan – Den sista är också den största delikatesslådan. Här är det lite blandat mellan ovanstående lådor och det finns både serranoskinka, ölkorv, oliver och parmesan bland mycket annat.